Kroyer Logo

Havearkitekt

Havearkitekt tilbyder flot havedesign og rĂĄdgivning

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Du har måske allerede en ide om, hvordan din have skal være, eller du har prøvet at plante lidt her og der, men har ikke rigtigt kunne få det sat sammen til en helhed.

Vi står hos Anlægsgartner Krøyer Voss klar til at hjælpe dig med at realisere dine ønsker og drømme til din have, hvis du skal bruge en havearkitekt i Roskilde, Greve, Gentofte eller omegn.

Skriv til os

  Se vores proces

  Tryk pĂĄ knappen nedenunder for at se vores proces.

  Skjul indhold
  Vis indhold

  Vi færdiggør dit havedesign

  Vi kan lave en simpel håndtegnet plan, der er nogenlunde målfast. Det giver dig en fornemmelse af, hvordan haven kommer til at se ud, når vores havearkitekt er færdig.

  Vi kan ogsĂĄ lave en mere forkromet version, som er tegnet pĂĄ computeren med eksakte mĂĄl. Vi tilbyder ogsĂĄ en 3D-visualisering, hvis vi har adgang til de oplysninger, billeder med mere, der skal bruges.

  FĂĄ en samlet pris pĂĄ din nye have

  NĂĄr vi udarbejder en haveplan, giver vi som regel ogsĂĄ en pris pĂĄ, hvad det vil koste at lave arbejdet.
  Dette er ofte en stor forskel pĂĄ os og andre havearkitekter – vi har erfaring med hele processen fra start til færdig have.
  Du vil kunne finde en række eksempler på vores tidligere arbejde fra bl.a. Greve, Roskilde og Gentofte længere nede på denne side eller inspiration her

  En havearkitekt er som regel ikke i stand til at prissætte arbejdet, men det er fordelen ved at anvende os, da vi arbejder inden for begge område.

  Først og fremmest vil vi hos Krøyer Voss kunne lave én samlet pris på både havedesign og den egentlige udførsel af den nye have. En konkurrencedygtig pris som vil sammenfatte hele projektet og derfor også give bedre muligheder for fleksibilitet og ændringer.

  Udover prisen på en ny have, så er den største fordel ved at samle havearkitekt, design og udførsel ét sted, at der findes ét samlet overblik og kommunikation med dig som kunde. Vi har den grundige erfaring det kræver at samle alle trådene fra planlægningen, design og udformningen til den færdige have som skal imødekomme dine drømme og forventninger.

  Som din havearkitekt i Solrød, Roskilde, Greve og omegn, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning til din have.

  FĂĄ et tilbud fra en havearkitekt

  Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop din have, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale.

  Kontakt os pĂĄ telefon 44 41 41 05 eller skriv til vores e-mail morten@kroeyervoss.dk. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

  Plantegning af have

  Eksempel pĂĄ tegning

  Træk i markøren på billedet nedenunder og du vil se tegningen både før/efter.

  haveplan-efterhaveplan-foer

  CASE: Morten og Helens have

  3d tegning af hus&have

  Færdigt resultat

  CASE: Have i Tune

  Træk i markøren på billedet nedenunder og du vil se tegningen både før/efter.

  Tegning af have i farversatellit

  Færdigt resultat

  Haveanlæg i Virum 4

  Haveanlæg i Roskilde 4

  Haveanlæg i Holte 2

  Haveanlæg i Smørum

  Haveanlæg i Tune 2

  Haveanlæg i Hvidovre

  Haveanlæg i Virum 1

  Have i Herlev

  Have i Hedehusene

  Gårdsanering Nørrebro

  ​Tivoli Nimb​

  Haveanlæg i Vindinge 3

  Haveanlæg i Karlslunde 2

  Haveanlæg i Karlstrup

  Haveanlæg i Solrød

  Vores ydelser 🙌

  Vores ydelser

  Hegn

  Indkørsler

  Anlægsgartner Krøyer Voss kan etablere alle anlæg af indkørsler. Det kan være brolægning i Chaussésten eller brosten, belægningssten, fliser, blandede belægninger, permeable belægninger, græsarmering osv.

  Støttemure i haven | Anlægsgartner Krøyer Voss

  Støttemure

  ​Stengærde og støttemure, kan udføres i mange forskellige sten og kan være fantastisk flot i haver med niveauer, tit kombineret med trapper.

  Havebillede - Anlægsgartner 4

  Pleje af grønne områder

  Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed.

  Græsplæner

  ​Skal der laves en græsplæne, er der flere måder det kan gøres på. Rullegræs er en hurtig og smuk løsning.

  vand i haven

  Vand i haven

  ​At have vand i haven er ganske pragtfuldt, hvis det er udført korrekt. Det kan være søer, åløb, spejlbassin, van​dsten, vandfald, en lille bæk, en tsukubai osv.
  terrasser

  Terrassemiljø

  ​Terrassemiljø og havemiljø kan give ro og fred i sjælen, når det bliver brugt. Vi har selv bygget hjørnebænke og grillborde til nogle af vores kunder. Og plantekasser der matcher omgivelserne.
  Billede af pæn have

  Anlægning af have

  Skal du ”Have” lavet ”Have” og er du på jagt efter kvalitet? Så er det os du skal kontakte. Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde, og vi er eksperter til både store som små nyanlæg.
  opsætning af hegn

  Opsætning af hegn

  Skal der hegn om haven, er der mange muligheder at vælge mellem. Det vigtigste er, at det passer til huset eller bygningen. Et Raftehegn, Plankehegn, Pileflethegn, Birkerishegn, er blot nogle få muligheder.

  Belægningsarbejde

  Vores brolægger har solid erfaring med alle former for belægningsarbejde og har i løbet af årene udført brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner rundt omkring på Sjælland, primært i området mellem Greve, Roskilde og Gentofte.
  nyetablering af haver

  Nyetablering af haver

  Vi udfører nyanlæg af have i høj kvalitet. Det har vi bl.a. vist i utallige haveprogrammer på TV2. Du kan finde eksempler på vores flotte haver under inspiration.

  terrasser

  Terrasser

  Anlægsgartner Krøyer Voss udfører alle typer brolægning til terrasser. Chaussésten, Brosten, Belægningssten, Herregårdssten, Fliser, Sandsten eller kombinationer af flere forskellige sten.

  træterrasser

  ​Træterrasser

  En træterrasse er en rigtig lækker terrasse at opholde sig på. Den er blødt og venlig at være på samt det er fint til bare tæer.
  havedesign af havearkitekt

  Havedesign af havearkitekt

  Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.
  ​

  Havebillede - Anlægsgartner

  Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger

  Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort, grønt område som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

  Anlægsgartner og Havearkitekt på Sjælland​

  danmarkskort over hvor vi arbejder som anlægsgartner

  Vi kører langt for vores glade kunder​

  Hos Krøyer Voss kører vi til hele Storkøbenhavn samt mange af de omkringliggende byer på Sjælland.
  Som anlægsgartner planlægger og udfører vi et stort udvalg af projekter i bl.a.
  Hvis ikke du er dækket på kortet, er du stadig meget velkommen til at kontakte os, og høre hvordan vi kan tilpasse os dit projekt.