Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Haveservice fra Solrød til Roskilde og Greve - Hold din have pæn året rundt

Der er meget arbejde i forbindelse med at passe en have eller grønne arealer omkring sin institution eller virksomhed. Hvis du gerne vil have hjælp til at holde haven eller de grønne områder vedlige, kan vi hos Anlægsgartner Krøyer Voss blandt andet tilbyde dig haveservice i  Greve, Roskilde, Solrød- samt på resten af Sjælland, så du kan holde haven pæn hele året rundt.

Vi tilbyder forskellige typer haveservice

Vi tilbyder flere forskellige former for haveservice. Det kan enten være, hvor vi kommer hver uge eller hver måned til et fast månedligt beløb. Den slags aftaler har vi både med boligselskaber, institutioner, virksomheder og private.

Se mere for inspiration her

Du kan også hyre os til at udføre haveservice fire gange om året, hvor vi gør din have klar til den kommende årstid. Denne type service benyttes primært af private, men din virksomhed eller boligforening kan selvfølgelig også benytte sig af tilbuddet.​ Du kan læse mere om vores forskellige typer aftaler her.

​Stort netværk af leverandører

Vi samarbejder med en række leverandører og samarbejdspartnere på hele Sjælland, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af planter, sten og meget andet i forbindelse med din haveservice.

Få en individuel aftale om haveservice hos os

Når du hyrer os til at stå for din haveservice, aftaler vi altid på individuel basis, hvad der skal laves i haven. Det er meget forskelligt, hvilken form for service der ønskes, og derfor bruger vi ikke en standardformular til at udføres vores arbejde fra.

Få en fast plejeaftale på haveservice 4 gange om året

Klik her for at få en aftale

Ring til os på telefon 44 41 41 05 eller skriv til vores e-mail morten@kroeyervoss.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

​​

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

​"Hurtig besigtigelse og tilbagemelding. Meget kompetent og behagelig oplevelse. Overholdt aftaler og meldte i god tid, hvis de ikke kom pga. meget dårligt vejr. De har vores allerbedste anbefalinger."

- Heidi Klausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på

Håndværker.dk

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​