Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Havearkitekt tilbyder flot havedesign og rådgivning

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Du har måske allerede en ide om, hvordan din have skal være, eller du har prøvet at plante lidt her og der, men har ikke rigtigt kunne få det sat sammen til en helhed. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine ønsker og drømme til din have, hvis du skal bruge en havearkitekt i Roskilde, Greve, Gentofte eller omegn.

Vi færdiggør dit havedesign

Vi kan lave en simpel håndtegnet plan, der er nogenlunde målfast. Det giver dig en fornemmelse for, hvordan haven kommer til at se ud, når vores havearkitekt er færdig. Vi kan også lave en mere forkromet version, som er tegnet på computeren med eksakte mål. Vi tilbyder også en 3D-visualisering, hvis vi har adgang til de oplysninger, billeder med mere, der skal bruges.

Få en pris på din nye have

Når vi udarbejder en haveplan, giver vi som regel også en pris på, hvad det vil koste at lave arbejdet.

​En havearkitekt er som regel ikke i stand til at prissætte arbejdet, men det er fordelen ved at anvende os, da vi arbejder inden for begge område. Som din havearkitekt i Solrød, Roskilde, Greve og omegn hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning til din have.


Få et tilbud fra en havearkitekt

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop din have, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale. 

Kontakt os på telefon 44 41 41 05 eller skriv til vores e-mail morten@kroeyervoss.dk. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

​"Hurtig besigtigelse og tilbagemelding. Meget kompetent og behagelig oplevelse. Overholdt aftaler og meldte i god tid, hvis de ikke kom pga. meget dårligt vejr. De har vores allerbedste anbefalinger."

- Heidi Klausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på

Håndværker.dk

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​