Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Havearkitekt tilbyder flot havedesign og rådgivning

Drømmer du om at få etableret en helt ny have, eller ønsker du at forbedre den gamle, kan det være en god ide at få rådgivning af en havearkitekt, uanset om det er i et større eller mindre omfang.

Du har måske allerede en ide om, hvordan din have skal være, eller du har prøvet at plante lidt her og der, men har ikke rigtigt kunne få det sat sammen til en helhed. Vi står hs Anlægsgartner Krøyer Voss klar til at hjælpe dig med at realisere dine ønsker og drømme til din have, hvis du skal bruge en havearkitekt i Roskilde, Greve, Gentofte eller omegn.

Vi færdiggør dit havedesign

Vi kan lave en simpel håndtegnet plan, der er nogenlunde målfast. Det giver dig en fornemmelse for, hvordan haven kommer til at se ud, når vores havearkitekt er færdig. Vi kan også lave en mere forkromet version, som er tegnet på computeren med eksakte mål. Vi tilbyder også en 3D-visualisering, hvis vi har adgang til de oplysninger, billeder med mere, der skal bruges.

Få en pris på din nye have

Når vi udarbejder en haveplan, giver vi som regel også en pris på, hvad det vil koste at lave arbejdet.

​En havearkitekt er som regel ikke i stand til at prissætte arbejdet, men det er fordelen ved at anvende os, da vi arbejder inden for begge område. Som din havearkitekt i Solrød, Roskilde, Greve og omegn hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning til din have.


Få et tilbud fra en havearkitekt

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop din have, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale. 

Kontakt os på telefon 44 41 41 05 eller skriv til vores e-mail morten@kroeyervoss.dk. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->