Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Om Helen Krøyer og Morten Voss

Anlægsgartner Krøyer Voss v/Helen Krøyer og Morten Voss har i tidens løb hjulpet mange private med at opfylde deres havedrømme.

Hvem er Helen Krøyer og Morten Voss?

Helen Krøyer og Morten Voss har tidligere været ansat som anlægsgartnere i både private virksomheder og kommuner, men i de sidste 11 år har de drevet egen virksomhed, hvor de med flair for det gode håndværk har kreeret både kreative og funktionelle haver, som fremhæver både æstetik og personlighed.

Tilsammen har Helen Krøyer og Morten Voss 54 års erfaring med anlægsgartnerarbejde. De har med andre ord et solidt udgangspunkt og en stor mængde erfaringsbaseret viden i forbindelse med anlæggelse af haver, hvorfor de kan rådgive om alle forhold lige fra pleje af grønne områder til nyanlæg.

Gartnere med liv og sjæl

At være anlægsgartner er en livsstil og Helen Krøyer og Morten Voss lever og ånder for deres arbejde. Begge er fagudlærte anlægsgartnere og har erfaring med anlæggelsen af både større og mindre haveanlæg og driftssager.

Den friske luft, det hårde arbejde og evnen til at forvandle haveruiner til kundens private haveparadis, for herefter se hvilken glæde det giver kunden, bekræfter Helen Krøyer og Morten Voss om, at deres arbejde gør en forskel og er af stor betydning.

Kontakt Helen Krøyer og Morten Voss i dag

For yderligere information Krøyer Voss er du meget velkommen til at ringe på telefon 44 41 41 05 eller skrive en mail til morten@kroeyervoss.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender enten Helen Krøyer eller Morten Voss tilbage med svar hurtigst muligt.​

Kontakt os allerede idag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Privat haveundervisning

Helen og Morten tilbyder nu haveundervisning i din egen have.​ En unik mulighed for undervisning af enten Helen, Morten, samt endnu en dygtig anlægsgartner​.

Det er os fra "Han, Hun og Haven"

Anlægsgartner Krøyer Voss har været fast anlægsgartner og lavet et utal af unikke, personlige og ikke mindst flotte haver i 31 afsnit af ”Han, Hun og Haven”​.

​"Hurtig besigtigelse og tilbagemelding. Meget kompetent og behagelig oplevelse. Overholdt aftaler og meldte i god tid, hvis de ikke kom pga. meget dårligt vejr. De har vores allerbedste anbefalinger."

- Heidi Klausen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på

Håndværker.dk

Firmainfo:

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19

4030 Tune​

CVR: 34260745​

Find os på kort

Kontortid:

Du kan kontakte os alle hverdage 

mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Kontakt os:​​

​Telefon: 44 41 41 05

​E-mail: morten@kroeyervoss.dk

Bogholderi: info@kroeyervoss.dk​