Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Om Helen Krøyer og Morten Voss

Anlægsgartner Krøyer Voss v/Helen Krøyer og Morten Voss har i tidens løb hjulpet mange private med at opfylde deres havedrømme.

Hvem er Helen Krøyer og Morten Voss?

Helen Krøyer og Morten Voss har tidligere været ansat som anlægsgartnere i både private virksomheder og kommuner, men i de sidste 11 år har de drevet egen virksomhed, hvor de med flair for det gode håndværk har kreeret både kreative og funktionelle haver, som fremhæver både æstetik og personlighed.

Tilsammen har Helen Krøyer og Morten Voss 54 års erfaring med anlægsgartnerarbejde. De har med andre ord et solidt udgangspunkt og en stor mængde erfaringsbaseret viden i forbindelse med anlæggelse af haver, hvorfor de kan rådgive om alle forhold lige fra pleje af grønne områder til nyanlæg.

Gartnere med liv og sjæl

At være anlægsgartner er en livsstil og Helen Krøyer og Morten Voss lever og ånder for deres arbejde. Begge er fagudlærte anlægsgartnere og har erfaring med anlæggelsen af både større og mindre haveanlæg og driftssager.

Den friske luft, det hårde arbejde og evnen til at forvandle haveruiner til kundens private haveparadis, for herefter se hvilken glæde det giver kunden, bekræfter Helen Krøyer og Morten Voss om, at deres arbejde gør en forskel og er af stor betydning.

Kontakt Helen Krøyer og Morten Voss i dag

For yderligere information Krøyer Voss er du meget velkommen til at ringe på telefon 44 41 41 05 eller skrive en mail til morten@kroeyervoss.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender enten Helen Krøyer eller Morten Voss tilbage med svar hurtigst muligt.​

Mangler du inspiration?​

Kontakt os allerede idag

Du er altid meget velkommen til at ​kontakte os med dine spørgsmål, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud, rådgivning, havedesign, ​grøn pleje, osv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Krøyer Voss

Baldersvej 19
​4030 Tune​

CVR: 34260745​

Kontakt

☎ Tlf.: 44 41 41 05

✉ E-mail: morten@kroeyervoss.dk

​​

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00.​​

Anmeldelser

Vi er vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser på håndværker.dk

- Se udtalelser her.​

Følg os

fb youtube google

Vores Facebookside

-->